FOTO Udruga HVIDR-a Slatina održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata grada Slatine danas (subota) je u prepunom Hrvatskom domu u Slatini održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Nakon intoniranja hrvatske himne, izabrana su radna tijela skupštine, Verifikacijska komisija koju su činili Aleksandar Kiš (predsjednik), Ivan Butka (član), Miroslav Marković (član), zapisničar Laura Pavić te ovrhovoditelji zapisnika Josip Habl i Antun Poje, kao i Radno predsjedništvo u sastavu Nenad Križić (predsjednik), Marko Marković (član) i Stjepan Trevizan (član).

Izvješće o radu, kao i financijsko izvješće za proteklo razdoblje podnio je predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić. Izvješće Nadzornog odbora podnio je Ivan Medved, a izvješće koordinatora za sport podnio je Josip Habl. Također, predsjednik Udruge Ilija Nikolić je izvijestio nazočne članove o planu rada i financijskom planu za tekuću godinu. Sva izvješća su jednoglasno usvojena.

m IMG 4672 Custom

Nakon podnesenih izvješća uslijedila je pozdravna riječ gostiju, a nazočnima su se, između ostalih, obratili predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, ratni zapovjednik 136. slatinske brigade Josip Černi, u ime načelnika općina sa slatinskog područja načelnik općine Čađavica Mirko Rončević, zatim zamjenik virovitičko-podravskog župana Darko Žužak te predsjednik Županijske skupštine VPŽ Miran Janečić. Svi govornici pohvalili su rad Udruge HVIDR-a Slatina te obećali daljnju pomoć u radu iste.

Temeljem članka 61. Statuta Udruge HVIDR-a Slatina, predsjedništvo Udruge donijelo je Odluku o imenovanju počasnih članova za Dragutina Fišlija, Dalibora Medveda i Denisa Ivankovića, koja je jednoglasno usvojena od strane svih nazočnih članova.

m IMG 4497 Custom

Temeljem članka 60. Statuta Udruge HVIDR-a Slatina, predsjedništvo Udruge donijelo je Odluku o dodjeli zahvalnica za dugogodišnju suradnju i pomoć u radu Udruge, a zahvalnice je predsjednik Ilija Nikolić uručio sljedećima:

1. Novinaru Glasa Slavonije Petru Žarkoviću
2. Novinaru, uredniku Domovina neta Dragutinu Fišliju
3. Slatinskom informativnim centru, direktoru Robertu Turkalju
4. Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina
5. Srednjoj školi Marka Marulića Slatina
6. Komradu d.o.o. Slatina
7. Općini Čađavica
8. Općini Nova Bukovica
9. Općini Mikleuš
10. Općini Sopje
11. Općini Voćin
12. Virovitičko-podravskoj županiji
13. Gradu Slatini

U ime svih nagrađenih nazočnima se obratio slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić zahvalivši se na ukazanoj časti, nakon čega je intonirana himna HVIDR-e RH.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”577557″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content