GAST 2020. Iskrena vina Matković iz Orahovice, dobitnici su srebrnih medalja u kategoriji crnih vina, Cabernet Franc i Frankovka

Iskrena vina Matković iz Orahovice ne samo da su se etablirala na domaćem, već osvajaju i strana tržišta. Na ovogodišnjoj jubilarnoj 25. Dionizijani, Sajma Gast, Iskrena vina Matković, u kategoriji crnih vina (Cabernet Franc i Frankovka) ponijele su srebrne medalje. No, nisu samo kvalitetne vinske kapljice ono što ova vina čine tako posebnim.

Naime, ambalaža i zanimljive poruke s etiketa crnih vina, nešto su po čemu su Iskrena vina Matković prepoznatljiva ne samo u Hrvatskoj, već i izvan njenih granica. Stoga ne čudi što je njihov hrabri, jedinstveni i originalni dizajn etiketa i pakiranja vinskih boca privukao pažnju i struke te su Iskrena vina Matković izabrana među 200 najboljih ambalaža na svijetu za 2017/2018. posebnog packaging izdanja legendarnog Lürzer’s Archive magazina. Uspjeh je još veći što njihova etiketa krasi i naslovnicu tog magazina. Treći svezak Lürzer’s Archive magazina je na 264 stranice ilustriran najboljim dizajnerskim rješenjima za ambalaže iz 36 zemalja kroz prethodne dvije godine. Više o tome možete vidjeti OVDJE.  (gastfair.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content