Izložbu „Virovitica voli vlakove“ obišao predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture Ivan Kršić i župan Igor Andrović, a u ožujku će je vidjeti i posjetitelji Viroexpa

Ako u Virovitici tražite jedno od mjesta koja morate posjetiti onda je to zasigurno izložba „Virovitica voli vlakove“. U ponedjeljak je ovu izložbu obišao i predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture Ivan Kršić, uz pratnju virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, a o vlakovima, kompozicijama i posebnostima, govorio im je „režiser i scenarist ove ideje“ Goran Denac. Izložba „Virovitica voli vlakove“ je trenutno najveća izložba takvog tipa u Hrvatskoj. U skoroj budućnosti priželjkuju proširenje prostora, kako bi još više kompozicija i diorama mogli prikazati očima javnosti.

mali vlakovi posjet 2
Foto: K. Toplak

Ove godine će dio izložbe, prema riječima Gorana Denca, sad već tradicionalno biti na Viroexpu gdje je već godinama prvorazredna atrakcija, kako za one najmlađe, tako i za njihove roditelje. Ove godine će se predstaviti s „divljim zapadom“… U skoroj budućnosti, Denac najavljuje kako će „implementirati“ VR naočale pa će budući posjetitelji imati dojam kao da u stvarnosti voze lokomotivu. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content