KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu avanturistički “Zov divljine” i trileri “Otok fantazija” te “Nevidljivi čovjek”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

ZOV DIVLJINE
-avantura

petak, 28.02. u 17:00
subota, 29.02. u 17:00
nedjelja, 01.03. u 17:00

ZOV DIVLJINE na velika platna živopisno donosi priču o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu – a kasnije i njihov vođa – Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine. Zvijezde filma su legendarni Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford i Colin Woodell. Redatelj filma je Chris Sanders (Kako izdresirati zmaja), a scenarist Michael Green (Ubojstvo na Orient Expressu).

Cijena ulaznice: 25 kuna

OTOK FANTAZIJA
-triler

petak, 28.02. u 19:00
subota, 29.02. u 19:00
nedjelja, 01.03. u 19:00

Na jednom udaljenom intrigantnom otoku zagonetni gospodin Roarke ostvaruje tajne snove svojih gostiju u luksuznom tropskom odmaralištu. Ali kad se te maštarije pretvore u noćne more gosti će morati riješiti misteriju otoka kako bi spasili svoje živote.

Cijena ulaznice: 25 kuna

NEVIDLJIVI ČOVJEK
-triler

petak, 28.02. u 21:00
subota, 29.02. u 21:00
nedjelja, 01.03. u 21:00

“Ono što ne možeš vidjeti može te ozlijediti”. To će na vlastitoj koži osjetiti dobitnica Emmy-ja Elisabeth Moss (Mi, Sluškinjine priče) u novom trileru Nevidljivi čovjek koji dolazi iz produkcijske kuće Blumhouse. Zatočena u nasilnoj vezi s bogatim i briljantnim znanstvenikom, Cecilia Kate (Moss) pod okriljem noći bježi i skriva se uz pomoć svoje sestre (Harriet Dyer), dugogodišnjeg prijatelja (Aldis Hodge) i njegove kćeri (Storm Reid).
Ali nakon što Ceciliain bivši partner počini samoubojstvo te joj ostavi popriličan iznos nasljedstva, Cecilia posumnja u istinitost priče o samoubojstvu. U isto vrijeme počinju joj se događati neobjašnjive i smrtonosne stvari koje prijete njoj i svima do kojih joj je stalo, te ju polagano počinje napuštati razum dok se trudi svima dokazati da ju progoni netko koga nitko ne može vidjeti. Producent filma za producentsku kuću Blumhouse je Jason Blum, pravi majstor horor i triller žanra. Redatelj Nevidljivog čovjeka je Leigh Whannell.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina, video: youtube.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content