Košarkaši VIRKA Virovitice uvjerljivo srušili Labradu na gostovanju u Zagrebu, najefikasniji u pobjedi Antonio Pavlović

Košarkaši virovitičke Virke nakon prošlotjedne pauze nastavili su s natjecanjem u 2. ligi Sjever. U sklopu 15. kola put ih je odveo u Zagreb, gdje ih je u dvorani “Boško Božić – Pepsi” ugostio Košarkaški klub Labrada 1971 – Žurko.

Košarkaši Virke laganije ulaze u utakmicu te na kraju prve četvrtine gube sa šest poena razlike. Tijekom drugih deset minuta stvari polako dolaze na svoje mjesto i naši košarkaši preuzimaju kontrolu rezultata. Poluvrijeme je završeno s prednošću Virke od pet poena koja je do kraja utakmice samo rasla. Odličnom igrom u oba pravca, dobrom taktikom i energičnim pristupom gostujućih igrača ostvarena je vrlo uvjerljiva pobjeda protiv neugodnog protivnika koji je i mogući konkurent Virovitice u borbi za konačni poredak. Virkasi su nakon 40 minuta postigli 93 poena te su imali čak 21 poen prednosti u odnosu na domaćina. Konačan rezultat utakmice bio je 93:72 u korist naše ekipe.

-Ovo je za nas vrlo važna pobjeda. Njezina važnost je još veća kada uzmemo u obzir da smo pobijedili sa većom prednošću nego s kojom smo izgubili na domaćem terenu od iste ekipe u prvom djelu prvenstva. Pohvalio bih sve svoje igrače na odlično odigranoj utakmici i ovim putem pozvao sve ljubitelje košarkaše i sve navijače našeg kluba da nas podrže u sljedećoj prvenstvenoj utakmici koju igramo na domaćem terenu u subotu protiv ekipe Petar Zrinski iz Vrbovca, trenutno četvrtoplasirane ekipe na ligaškoj ljestvici – zadovoljan je po završetku utakmice bio trener Virke Dražen Lukša.

Za KK Virka nastupali su:

Šutalo J. (5), Ferenčević M. (17), Golub V. (20), Petrović M. (3), Petrović S. (12), Pavlović A. (24), Moslavac L. (2), Krakić I. (4), Cah D., Petrović Z. (6). Trener: Dražen Lukša.

(www.icv.hr, mr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content