MORH raspisao natječaj za prijam u kadetsku službu na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja, Aeronautike i Vojnog pomorstva

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu, 12. veljače javni natječaj za prijam u kadetsku službu i to na preddiplomski studij Vojnog inženjerstva i studij Vojnog vođenja i upravljanja, preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Aeronautika – vojni pilot te integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo.

U akademskoj godini 2020./2021. u status kadeta bit će primljeno do 110 kandidata upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija i to njih 70 na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog inženjerstva i 40 na preddiplomski studij Vojnog vođenja i upravljanja. Rok za podnošenje prijava je 8. svibnja 2020.

Jednako tako, u status kadeta bit će primljeno do 20 kadeta na prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Aeronautike – vojni pilot na Fakultetu prometnih znanosti. Rok za podnošenje prijava je 17. travnja.

Dok će u status kadeta biti primljeno do 20 kandidata upisanih na prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Vojno pomorstvo. Rok za podnošenje prijava je 8. svibnja.

Više informacija o upisu možete pronaći OVDJE.

(www.icv.hr, MORH)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content