Na slatinskoj obilaznici zapalio se automobil

Danas (nedjelja) je ujutro, nešto prije 7.00 sati, došlo do samozapaljenja osobnog automobila na slatinskoj obilaznici, stotinjak metara od kružnog toka u Ulici Matije Gupca.

U trenutku samozapaljenja vozila, marke Opel Vectra bugarskih registarskih oznaka, u njemu se nalazio vozač, bugarski državljanin koji je iz Bugarske putovao na rad u Sloveniju.

– Automobil je počeo ”trokirati”, potom sam vidio dim i plamen ispod haube. Odmah sam stao, izišao iz automobila koji se u trenutku pretvorio u buktinju. Uspio sam samo izvući nešto stvari iz gepeka – ispričao nam je vozač Opel Vectre koji je samo vlastitom sabranošću ostao neozlijeđen.

Na mjesto požara ubrzo su stigli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Slatina koji su automobil, već u potpunosti zahvaćen vatrom, ugasili, te policija i protupožarni inspektor koji će utvrditi uzrok izbijanja požara.

Za vrijeme trajanja očevida, promet tom dionicom slatinske obilaznice se odvijao jednim prometnim trakom. (www.icv.hr, ADF; Fotografije: D. Fišli i čitatelj)