Na slatinskoj obilaznici zapalio se automobil

Danas (nedjelja) je ujutro, nešto prije 7.00 sati, došlo do samozapaljenja osobnog automobila na slatinskoj obilaznici, stotinjak metara od kružnog toka u Ulici Matije Gupca.

U trenutku samozapaljenja vozila, marke Opel Vectra bugarskih registarskih oznaka, u njemu se nalazio vozač, bugarski državljanin koji je iz Bugarske putovao na rad u Sloveniju.

– Automobil je počeo ”trokirati”, potom sam vidio dim i plamen ispod haube. Odmah sam stao, izišao iz automobila koji se u trenutku pretvorio u buktinju. Uspio sam samo izvući nešto stvari iz gepeka – ispričao nam je vozač Opel Vectre koji je samo vlastitom sabranošću ostao neozlijeđen.

viber slika 2020 02 02 09 15 01

Na mjesto požara ubrzo su stigli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Slatina koji su automobil, već u potpunosti zahvaćen vatrom, ugasili, te policija i protupožarni inspektor koji će utvrditi uzrok izbijanja požara.

Za vrijeme trajanja očevida, promet tom dionicom slatinske obilaznice se odvijao jednim prometnim trakom. (www.icv.hr, ADF; Fotografije: D. Fišli i čitatelj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content