NA VEGEŠKU STIŽE SLAVEN BELUPO Donosimo vam raspored odigravanja svih pripremnih utakmica ovog vikenda

Većina nogometnih ligaša u Virovitičko-podavskoj županiji koji su počeli s pripremama za proljetni dio sezone, igraju i pripremne utakmice ovog vikenda.

U subotu, 1. veljače u 13 sati na terenu Sportskog centra Vegeška trećeligaš Virovitica ugošćuje Slaven Belupo. Doputovat će igrači koji neće biti u kadru za prvoligašku utakmicu s Dinamom.

Suhopolje, član 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u subotu u 14,30 sati na stadionu Park dočekuje Hajduk iz Pakraca.

Nogometaši Pitomače već nakon tri treninga igraju pripremnu utakmicu. Na svom terenu u subotu u 15 sati igraju s Bednjom iz Beletinca.

U nedjelju, 2. veljače u 14,30 sati na pomoćnom terenu stadiona Antuna Tone Butorca u Slatini igra domaći četvrtoligaš i Viljevo.

Također u nedjelju, ali u 15 sati u Špišić Bukovici igra domaći županijski drugoligaš Bilogora 1947. i vodeća momčad 1. županijske nogometne lige Rezovac.

Svoju prvu pripremnu utakmicu odigrat će županijski prvoligaš Graničar Bušetina. U Okrugljači će odmjeriti snage s vodećim županijskim drugoligašem u skupini Istok – Ćeralijama. Utakmica se igra u nedjelju u 14 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content