Najbolji hrvatski tamburaši predstavili novi singl „Kao zlatni dukati“, a ove godine nastupit će na svečanosti otvorenja Viroexpa

„Kao zlatni dukati“ nova je uspješnica Najboljih hrvatskih tamburaša, u kojima je sastavni dio naš Denis Špegelj. Ove godine, povodom 25 godina Viroexpa, Najbolji hrvatski tamburaši nastupit će na svečanosti otvorenja Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede. Otvorenje sajma je 13. ožujka.

Pokrovitelj sajma je Vlada RH. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Savezna Republika Njemačka, a Županija partner Koprivničko-križevačka županija. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i RBA Raiffeisenbank Hrvatska. Sajam će se u Virovitici održavati od 13. do 15. ožujka. (vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content