OD ČAČINACA DO JANKOVCA Uspješno završena 2. memorijalna hodnja za sve poginule i nestale hrvatske branitelje u Domovinskom ratu

U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Orahovica održana je 2. memorijalna hodnja za sve poginule i nestale hrvatske branitelje u Domovinskom ratu.

Hodnja je krenula polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod spomen obilježja vukovarskom heroju Željku Majoru u Čačincima.

Memorijalna hodnja 3 Custom

-Ova hodnja je u sklopu našeg redovnog projekta “Suvremen i zdrav život hrvatskih branitelja”, kojim želimo pokazati da mi hrvatski branitelji, na jedan nešto drugačiji i prije svega zdrav način čuvamo uspomenu na naše poginule i nestale kolege suborce i istinu u Domovinskom ratu. Uz rečeno, naša hodnja se odvija od Čačinaca do Jankovca s ciljem, jer želimo i mi na svoj način promovirati prelijepu turističku destinaciju kakva je Jankovac i pozvati sve ljubitelje prirode da ju posjete. Od srca se zahvaljujem svima koji su se odazvali i neka je svim poginulim vječna slava i hvala – rekao je na startu hodnje predsjednik UHBDVDR Orahovica Miroslav Tot, koji je s još desetak hodača prošao spomenutu dionicu.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”581204″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content