ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA Udruga žena Josipovo jedna je od najaktivnijih u općini Sopje

Udruga žena Josipovo proteklog je vikenda održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj je nazočio i načelnik općine Sopje Berislav Androš.

Na skupštini je podneseno izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklu godinu te plan rada i financijski plan za tekuću godinu. Sva su izvješća jednoglasno usvojena. Predsjednica Udruge žena Josipovo Marija Čupar naglasila je odličnu suradnju s udrugama iz Josipova, Nohometnim klubom Dinamo i ŠRU Piškur te sa udrugama s područja općine Sopje i Općinom Sopje.

viber slika 2020 02 03 10 17 17
foto: čitatelj

Navedene su brojne aktivnosti i akcije koje je Udruga žena Josipovo provela u 2019. godini, od sudjelovanja na sajmu Viroexpo i Dravskom proljeću, organizaciji Zagorskih jeseni u Josipovu, kao i humanitarne akcije u kojima su članice udruge pokazale da imaju veliko srce te solidarnost na djelu.

Načelnik općine Sopje Berislav Androš pohvalio je rad udruge.

– Iako ste jedna od najmlađih na području naše općine, jedna ste od najaktivnijih udruga. Mogu samo izreći riječi pohvale za vašu udrugu, jer u svom, ne baš dugom postojanju, napravile ste mnogo. Za svaku je pohvalu vaše sudjelovanje na skoro svim manifestacijama koje je Općina Sopje organizirala, a posebno bih pohvalio vašu organizaciju Zagorskih jeseni. Čestitam vam na još jednoj uspješnoj godini i obećavam da ćete našu, podršku Općine Sopje imati i ubuduće – rekao je načelnik Androš.

(www.icv.hr, adf)

viber slika 2020 02 03 10 17 09
foto: čitatelj

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content