OPĆINA MIKLEUŠ PRIJAVILA PROJEKT UREĐENJA KLUPSKIH PROSTORIJA Josip Kokoška novi predsjednik Nogometnog kluba Mikleuš

Održana je izborna skupština mikleuškog županijskog nogometnog prvoligaša.

Predsjednik kluba Zlatko Šantić, zahvalivši se svima koji su došli, u sklopu izvješća o radu je rekao nešto o aktivnostima u protekle dvije sezone.

-U 2019. godini Nogometni klub Mikleuš natjecao se u kategoriji seniora, pionira i veterana.
Za sve kategorije uspješno smo organizirali i završili sezonu 2018./2019. i počeli sa sezonom 2019./2020. Sezonu 2018./19. seniori su završili na 7. mjestu, pioniri na 4. te veterani na 1. mjestu. Sezonu 2019./20. u jesenskom dijelu natjecanja, veterani završavaju na 1. mjestu, seniori na 4. mjestu, a pioniri na 7. Ako zbrojimo sve aktivnosti u 2019. godini u koje ulaze treninzi, prvenstvene i prijateljske utakmice, dolazimo do 147 aktivnosti. U 2019. godini uz pomoć općine Mikleuš kupili smo novu kosilicu za održavanje igrališta, sazidali smo pečenjar, počeli s radovima za iskop bunara za navodnjavanje igrališta. Moramo napomenuti da smo ove godine uspješno organizirali tradicionalni 6. turnir ulica općine Mikleuš. Organizaciji turnira financijski je pomogla Općina Mikleuš , dok je Osnovna škola Mikleuš osigurala sportsku dvoranu – rekao je Šantić.

Nakon izglasavanja svih izvješća, uz tajnika Luku Birčića, predstavio je plan rada za tekuću godinu.

– Glavne smjernice rada ostaju iste kao i prethodnih godina. To je kontinuirani rad u svim segmentima kluba. U posljednjih 20 godina stabilan smo županijski prvoligaš, gdje smo često u borbi za vrh lige – rekao je Birčić.

Riječi tajnika potvrdio je i Šantić naglasivši kako je ulaganje u mlade jedina opcija za sigurnu budućnost.

-Zadovoljan sam što smo uspjeli okupiti ekipu i u mlađim kategorijama. Samo rad s mladima može osigurati budućnost, ali sve manji broj djece u mjestu predstavlja veliki problem za formiranje još nekih natjecateljskih kategorija. Možemo biti zadovoljni i sretni što imamo gotovo sve domaće igrače, ali problem s igračima vidljiv je gotovo u svim sredinama. U narednom razdoblju dat ćemo sve od sebe da što više mladih privučemo sportu i nogometu – rekao je Šantić.

Uslijedio je potom izborni dio Skupštine na kojoj je birano kompletno novo vodstvo mikleuškog županijskog prvoligaša. Dosadašnji predsjednik Zlatko Šantić za svog je nasljednika predložio Josipa Kokošku što je jednoglasno prihvaćeno, kao i novi Upravni odbor koji će u novom mandatu činiti Dejan Krupa, Luka Birčić, Stevo Giber, Krunoslav Šantić, Zlatko Šantić, Ivan Kanski, Miodrag Dubajić i Davor Dundović. U novi Nadzorni odbor izabrani su Milan Dundović, Krešimir Burjan i Dragan Kraljik.

Novi predsjednik Josip Kokoška zahvalio se na povjerenju te pozvao sve članove i simpatizere kluba da pomognu u radu. Skupštinari su također jednoglasno potvrdili kako će članarina u klubu i dalje iznositi 100 kuna. Na kraju Skupštine načelnik općine Mikleuš, Milan Dundović, zahvalio se bivšem vodstvu Kluba na uspješno odrađenom mandatu.

-Odrađen je odličan posao i želim novom predsjedniku i vodstvu, uspješan nastavak takvog rada te suradnje s Općinom. Puno uspjeha u budućem radu, a mi kao Općina ćemo se potruditi da klub ima sve potrebne uvjete za normalan rad. Evo, moram reći kako je Općina Mikleuš prijavila projekt uređenja unutrašnjih prostorija Kluba. Projekt je prijavljen na natječaju Središnjeg državnog ureda za šport, u nadi da će se i ostvariti – zaključio je Dundović.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content