OVE GODINE U PLANU VATROGASNI DOM Dobrovoljno vatrogasno društvo Starogradački Marof održalo godišnju skupštinu

Proteklog vikenda održana je 52. izvještajna godišnja skupština DVD-a Starogradački Marof.

Skupštinu je otvorio predsjednik društva Dražen Hrvojić. Na početku skupštine pozdravio je sve prisutne goste: načelnika općine Pitomača Željka Grgačića, županijskog pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Bojana Mijoka, predsjednika Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Željka Palkovića, tajnika Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Domagoja Majstorovića i sva dobrovoljna vatrogasna društva: Stari Gradac, Okrugljača, Turnašica, Sedlarica, Pitomača, Grabrovnica, Velika Črešnjevica, Mala Črešnjevica i Virovitica.

IMG 2825

Izvješće o radu Upravnog odbora i zapovjedništva podnio je zapovjednik Vlado Sesvečan. Iznio je da su nastupili na 25. općinskom natjecanju u Grabrovnicu s dvije ekipe gdje su s djecom osvojili 3. mjesto i s mladeži 1. mjesto. Sudjelovali su na 13. Vatrogasnim igrama za djecu i mladež u Velikoj Črešnjevici, također su sudjelovali na natjecanju sa starom vatrogasnom špricom. Nastupili su na 8. Memorijalu Jurica Botković s dvije ekipe, te osvojili 3. mjesto djeca i 2. mjesto mladež. Nastupili su na županijskom natjecanju u Suhopolju te su s mladeži ostvarili plasman na državno natjecanje, na što su jako ponosni. Nastupili su na 9. zimskom kupu s tri ekipe, gdje je mladež osvojila 3. mjesto. Imaju dva osposobljena vatrogasca za strojara i jedan položeni za voditelja čamca na vodi. Dobili su 10 kaciga kao donacija iz Austrijskog Tirola.

IMG 2823

Predsjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Željko Palković dodijelio je dva uvjerenja o usavršavanju i to Luki Osmanu i Darku Petriću. Također operativnim vatrogascima DVD-a Starogradački Marof uručio je iskaznice, koje su zaslužili: Davor Vlašić, Ivan Hegeduš, Davor Sesvečan, Petar Dorčec, Vladimir Mihoković, Željko Debeljak, Vlado Sesvečan, Zdravko Sesvečan, Darko Petrić, Danijel Vlašić, Luka Osman, Dražen Hrvojić, Mladen Vuković i Josip Posavec.

IMG 2862

Sve prisutne pozdravio je županijski pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Bojan Mijok koji je čestitao i zahvalio DVD-u Starogradački Marof na uspješnom radu i odličnim rezultatima na natjecanjima i zaželio uspješnu godinu uz što manje intervencija.

IMG 2852

Sve prisutne pozdravio je i načelnik općine Pitomača Željko Grgačić, koji je čestitao i zahvalio DVD-u Starogradački Marof i naglasio kako se ove godine planira početak gradnje doma.

IMG 2853

(www.icv.hr, ib, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”580740″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content