Ovog vikenda naši nogometni ligaši igraju niz pripremnih utakmica: Ovo je raspored

U petak 7. veljače u 18 sati na pomoćnom terenu stadiona Park u Suhopolju igra četvrtoligaš Suhopolje i županijski drugoligaš milanovački Sokol. U subotu 8. veljače točno u podne trećeligaš Virovitica igra u Dugom Selu s istoimenim članom 3. lige Zapad. Nogometaši Slatine gostuju u Vinkovcima kod Dilja, člana 4. lige Osijek – Vinkovci. Utakmica se igra u 17 sati.

Član 1. županijske nogometne lige Sloga iz Zdenaca na svom terenu dočekuje drugoplasiranu ekipu 2. županijske lige nogometnog središta Našice, Motičinu iz Donje Motičine. Utakmica je na rasporedu od 14:30 sati.

U Bistrincima u 14 sati pripremnu utakmicu će odigradti trećeligaš iz skupine Istok Belišće i orahovački Papuk, trećeligaške skupine Sjever.

U nedjelju 9. veljače u 15 sati vodeća momčad 1. županijske nogometne lige Rezovac nakon uvodnog poraza gostuje u Novoj Bukovici kod Zrinskog drugoplasirane momčadi 2. županijske nogometne lige Istok. U Špišić Bukovci domaći županijski drugoligaš Bilogora 1947. igra s Bratstvom iz Gornjeg Bazja. U 14:30 sati na igralištu u Okrugljači pripremnu utakmicu igra domaći županijski prvoligaš Graničar Bušetina sa županijskim drugoligašem Sokolom iz Milanovca. (www.icv.hr, mš)

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content