Po olujnom vjetru odigrane dvije pripremne utakmice: Loše vrijeme spriječilo napadače u postizanju zgoditaka

Tri naše nogometne momčadi jučer (srijeda) su pokazale da su jače i od olujnog nevremena.

Popodne su nogometaši Virovitice gostovali u Našicama kod trećeligaša NAŠK-a i odigrali 0:0. Očito je jak vjetar spriječio napadače u postizanju zgoditaka.

Navečer pod svjetlima reflektora na pomoćnom terenu stadiona Antuna Tone Butorca u Slatini pripremnu utakmicu su odigrali domaći četvrtoligaš Slatina i orahovački Papuk, koji igra 3. ligu Sjever. Usprkos lošem vremenu dogovorom klubova utakmica se ipak odigrala. Oba trenera, Damir Pemper i Stjepan Mađarić isprobali su na terenu sve raspoložive igrače. U prvom dijelu Slatina je imala više od igre, dok su u nastavku dominantniji bili gosti iz Orahovice. I ova utakmica je završila bez zgoditaka.

– Dobro smo se istrčali. Vjetar je spriječio napadače u postizanju zgoditaka – rekao nam je nakon utakmice domaći čuvar mreže Kristijan Dumenčić.

Nogometaši Virovitice u subotu, 8. veljače u 12 sati gostuju u Dugom Selu kod istoimenog domaćina, člana 3. hrvatske lige Zapad, dok Slatina putuje u Vinkovce, gdje u 17 sati igra utakmicu pod reflektorima s Diljem, članom 4. lige Osijek–Vinkovci.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content