Poznati trgovački lanac povlači opasan proizvod s polica: Evo što trebate napraviti ako ste ga kupili

Kaufland obavještava kako tvrtka FAST ČR a.s. po zaključku procjene rizika, po kojem je procijenjeno da se radi o vrlo opasnom proizvodu za korisnike, moli kupce koji su kupili Yenkee Univerzalni adapter za prijenosno računalo Yenkee YAU 90111 (LOT: 90111 01 19 ****) da vrate proizvod na prodajno mjesto na kojem je proizvod kupljen gdje će dobiti puni povrat kupovnog iznosa, piše RTL.hr.

Povlačenje predmetnog proizvoda s tržišta vrši se po rješenju dodatnog ispitivanja, zbog procijenjene opasnosti za život i zdravlje korisnika koju može izazvati jer ne udovoljava bitnim elementima sigurnosnih zahtjeva za električnu opremu namijenjenu za uporabu u određenim naponskim granicama.

Kupci mogu vratiti univerzalni adapter za prijenosno računalo Yenkee YAU 90111 u trgovine u kojima su kupili proizvod te zatražiti povrat novca.

Za daljnje informacije ili u slučaju problema s povratom gore navedenog proizvoda, kupci se mogu obratiti korisničkoj službi tvrtke na adresu e-pošte: info@yenkee.cz ili na prodajno mjesto gdje je proizvod kupljen. (rtl.hr)