PRIPREMNE UTAKMICE Rezovac protutnjao kroz Milanovac, Turanovac i Gradina bolji od županijskih prvoligaša

Vodeća momčad 1. županijske nogometne lige Rezovac u posljednjoj provjeri pred početak sezone gostovala je kod Sokola u Milanovcu. Na terenu je domaća momčad dobro parirala renomiranom gostu, koji je bio puno efikasniji i došao do uvjerljive pobjede 6:2. Zgoditke za Rezovac su postigli Silvijo Buzuk dva te Željko Medić, Mateo Tomić, Mario Nreca i Mario Pejić. Oba pogotka za Sokol je dao Antun Hajić.

Turanovac je na svom terenu svladao Kalinovac, devetoplasiranu momčad 1. županijske nogometne lige Koprivničko–križevačke županije 3:1. Na početku s dva zgoditka Ronalda Jagice Turanovac vodi 2:0. Kalinovac smanjuje na 2:1, ali pred kraj domaću pobjedu potvrđuje Ilija Tadić.

Kombinirana momčad juniora i kadeta Virovitice pobijedila je juniore Suhopolja na stadionu Park 3:2. Zgoditke za Viroviticu su postigli Nikola Zalović, Luka Špoljar i Patrik Kvrgnjaš, dok je oba pogotka za Suhopolje dao Ivan Jugović.

Županijski drugoligaš Gradina je na svom terenu pobijedio 4:2 Slavoniju iz Sladojevaca, člana 1. ŽNL. Za domaće su strijelci bili Dino Milinović dva puta te Marko Lukačević i Goran Duvnjak po jednom. Oba pogotka za goste je postigao Igor Dunković.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”581743″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content