RUKOMETNI VIKEND Viro Virovitica u Vidovcu, Pitomačanke u Slavonskom Brodu, Slatina gostuje u Valpovu

Rukometna sezona je u punom jeku. Većina naših rukometnih ligaša ovog vikenda putuje na gostovanja.

Rukometaši Viro Virovitice u 17. kolu 1. lige Sjever putuju u Vidovec, kod ligaša, koji je nekoć igrao premijerligu, a sada se nalazi u sredini tablice 1. lige. Vjerujemo da će igrači trenera Darka Grdića domaćoj momčadi pružiti dostojan otpor. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Mjesne osnovne škole u subotu, 22. veljače u 19 sati.

Rukometašice Pitomače u 14. kolu 2. lige Sjever odlaze na gostovanje Brodu iz Slavonskog Broda. Zbog zauzetosti sportskih dvorana u Slavonskom Brodu utakmica se igra u subotu, 22. veljače u 18 sati u sportskoj dvorani u Batrini. Nakon dva početna poraza Pitomačanke će pokušati doći do prvih bodova u drugom dijelu sezone.

Vodeća momčad 2. lige Istok Slatina u 11. kolu gostuje u Valpovu kod Valpovke. Utakmica se igra u tamošnjoj sportskoj dvorani u subotu, 22. veljače u 19 sati.

U 3. ligi Istok igraju se susreti 16. kola. Rukometaši Orahovice na svom terenu sportske dvorane u Orahovici dočekuju momčad Tenje. Utakmica se igra u subotu, 22. veljače u 18 sati.

Dječaci “B” Viro Virovitice i Slatine u 8. krugu 1. lige Istok gostuju u subotu, 22. veljače u Đakovu, gdje igraju s domaćom momčadi i vinkovačkom Spačvom. Turnir se igra od 15,30 do 19,30 sati.

Orahovački dječaci “B” u subotu, 22. veljače gostuju u Osijeku, gdje u sportskoj dvorani Zrinjevac u 10 sati igraju s domaćim Feniksom, a u 12,40 s Valpovkom.

U sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u nedjelju, 23. veljače od 10 do 14 sati igra se turnir 7. kruga 1. mlađe kadetske lige Sjever. Mlađe kadetkinje Pitomače i 1234 Virovitice igraju s Daruvarom i Lipom.

Djevojčice “A” 1234 Virovitice u nedjelju, 23. veljače u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić–Mažuranić igraju utakmice zaostalog 4. kruga 1. lige Sjever. U 12 sati igraju s križevačkim Radnikom, a u 14 sa Đurđevcom.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content