SLOVAČKA 14 GODINA S NAMA Na ovogodišnjem Viroexpu predstavit će se s najvećim proizvođačem certificiranog sjemena i vodećom tvrtkom krovnih pokrivača

Na ovogodišnjem Viroexpu Slovačka Republika predstavlja se s tvrtkama: Osivo a.s. iz Zvolena koja ima šezdeset godišnju tradiciju, te je jedan od najvećih proizvođača certificiranog sjemena i usjeva u Slovačkoj. Tvrtka EOS Inovacije više od deset godina pruža konzultantske usluge na području fondova iz javnih izvora, a posluju u Hrvatskoj, Slovačkoj i Belgiji. Tvrtka KJG d.o.o. je među vodećim slovačkim proizvođačima sustava žljebova i krovnih pokrivača, koja godišnje obrađuje 40.000 tona sirovina. Bave se i prodajom metalurških materijala, dodatne opreme za krov te strojeva i alata.

Slovačka Republika sudjeluje na Viroexpu od 2007. godine, a 2010. godine bila je zemlja partner sajma. Ukupna robna razmjena Virovitičko-podravske županije i Slovačke Republike u 2018. godini iznosila je 18,2 milijuna kuna.

Pokrovitelj našeg sajma je Vlada RH. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Savezna Republika Njemačka, a Županija partner Koprivničko-križevačka županija. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i RBA Raiffeisenbank Hrvatska. (HGK ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content