TEO LORENZO RADOVIĆ PRVAK REGIJE Mladi virovitički “majstor reketa” do naslova bez izgubljenog seta

Nakon ekipnog prvenstva regije za mlađe kadete, u Sportsko rekreacijskom centru Viroexpo održano je i pojedinačno prvenstvo slavonske Regije Zapad, koju čine pet županija.

Ulogu favorita i prvog nositelja opravdao je virovitički mladi stolnotenisač Teo Lorenzo Radović, osvojivši titulu bez izgubljenog seta. Odličnu igru prikazao je kako u grupnoj fazi natjecanja tako i u polufinalu gdje je odmjerio snage s Antonijem Lazićem pobijedivši ga 3:0 u setovima. U finalu ga je čekao Marko Kruljac iz Strmca kojeg je pobijedio također 3:0 u setovima (11:9, 11:7, 11:5). Ovim rezultatom Radović je osvojio treću uzastopnu titulu prvaka Regije.

nova Custom

Tako u ovoj kategoriji (igrači do 13 godina), virovitički stolnoteniski Klub drži primat, jer uz ovu pojedinačnu titulu, bili su prvaci i na ekipnom prvenstvu. Na državno prvenstvo uz Tea Lorenza, plasirao se i drugoplasirani Luka Kruljac iz STK Strmac Nova Gradiška.

Darko Kulej, trener u STK Virovitica rekao nam je da su ovi uspjesi mladih stolnotenisača odraz odličnih uvjeta koje im je pružio novi prostor za treninge u dvorani Viroexpo te ovim putem poziva dječake i djevojčice do 10 godina starosti da dođu probati igrati ovaj vrlo dinamičan i atraktivan sport i da se upišu u Školu stolnog tenisa Stolnoteniskog kluba Virovitica.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content