Turistička zajednica VPŽ raspisala Javni poziv za ostvarivanje prava na subvenciju za organizirani dolazak turista na područje VPŽ

Temeljem odluke Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, objavila je Javni poziv za ostvarivanje prava na subvenciju za organizirani dolazak turista na područje VPŽ u 2020. godini, a s ciljem daljnjeg razvoja i poticanja organiziranih dolazaka. Na Javni poziv mogu se javiti turističke i putničke agencije koje imaju sjedište na području RH. Subvencije mogu ostvariti turističke i putničke agencije koje će kreirati i tržištu ponuditi turističke paket aranžmane na području Virovitičko-podravske županije koji su prihvatljivi za subvencioniranje navedenim uputama u pozivu.

Subvencije će se dodjeljivati sukladno kriterijima, odnosno, za ostvareno noćenje u registriranim smještajnim objektima na području Virovitičko-podravske županije od 20,00 kuna po noćenju po turistu. Sredstva će se isplaćivati korisnicima mjesečno, zahtjevi se primaju do 15.-og u mjesece za protekli mjesec. Javni poziv je otvoren do utroška planiranih sredstava, najkasnije do 31. prosinca 2020. godine. (www.vpz.hr, foto: ilustracija)

Javni poziv (preuzmi)

Pravilnik o subvencioniranju (preuzmi)

Zahtjev za subvencioniranje (preuzmi)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content