VIRKA U NALETU Virovitički košarkaši ovog vikenda u Koprivnici love treću uzastopnu pobjedu

Košarkaši virovitičke Virke nakon dugo vremena zaredali su dvije ligaške pobjede. Nakon slavlja protiv Labrade, u utakmici 16. kola na domaćem terenu u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić srušena je momčad Petra Zrinskog iz Vrbovca. Zadovoljan igrom bio je i strateg Dražen Lukša, naglasivši važnost pobjede, koja je stigla u trenutku kada nisu mogli nastupiti Marin Ferenčević i Ivan Krakić.

Naše košarkaše ovog vikenda u dvorani Osnovne škole “Antun Nemčić-Gostovinski” u Koprivnici očekuje dvoboj 17. kola protiv istoimenog domaćina. U posljednjih pet dvoboja ovotjedni domaćin upisao je dvije pobjede i tri poraza, dok su u isto toliko dvoboja na domaćem terenu upisali samo jedan poraz, onaj od vodećeg Grafičara.

S obzirom na ukupni omjer 7:8, lako je zaključiti da je ovdje riječ o nepredvidivoj ekipi koja može pobijediti svakoga, ali i od svakoga izgubiti. Kako je forma naših košarkaša u uzlaznoj putanji, bez previše razmišljanja možemo reći da domaćinima ova utakmica neće biti lagana. Ukoliko se momčadi pridruže Ferenčević i Krakić, koji su propustili prošlo kolo, a s obzirom na prikazanu igru u posljednjih nekoliko susreta, Virka ima vrlo dobre izglede da se iz “susjedne” Koprivnice vrati s punim plijenom.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 29. veljače u 20 sati.

(www.icv.hr, mr, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content