Virovitičko-podravska županija će se kao Županija partner predstaviti na 25. jubilarnom sajmu GAST u Splitu: Doznajte tko će se predstaviti u Spaladium areni

Kao Županija partner, Virovitičko-podravska županija, od 26. do 29. veljače, predstavit će se na 25. jubilarnom sajmu GAST u Splitu. Sajam će se održavati u Spaladium areni. Riječ je o jednom od vodećih regionalnih sajmova koji okuplja sve najbolje od gastronomije, vinarstva i turizma, kao i tvrtke iz područja ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma. GAST je i središnje mjesto okupljanja ciljane publike, poput vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata iz čitave Hrvatske i Dalmacije.

“Boje” Virovitičko-podravske županije, uz Međunarodni sajam Viroexpo koji ove godine, također obilježava prvih 25 godina (od 13. do 15. ožujka), branit će: Panonski drvni centar kompetencija Virovitica, Brana Virovitica, Sandrini kolači Slatina, Pčelarstvo Balint Virovitica, OPG Davor Špoljar Terezino Polje, Stari podrum Slatina, Podrum Vineda Vukosavljevica, Iskrena vina Matković Orahovica, Destilerija Harmund Virovitica, Fructus Orahovica, Svinjogojska udruga Virovitičko-podravske županije, OPG Blanka Jović Crkvari.

Inače, sajam GAST 2020 obuhvaća niz specijaliziranih sajmova, odnosno: 25. Međunarodni sajam prehrane; 25. Međunarodni sajam pića; 25. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme; 25. Međunarodni sajam vina – Dionizijana; 17. Međunarodni sajam namještaja – Furnitura; 15. Međunarodni sajam kave; 15. Sajam za turizam – Saturn; 5. Međunarodni sajam sladoleda i slastica. Sajam GAST 2020, kao i prethodnih godina, prati niz zanimljivih događanja: Dionizijana – 25. međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića i svečana dodjela nagrada vinarima – vodeće u Hrvatskoj, 9. Turistička mreža, Splitska gastro scena – gastro noviteti za turističku sezonu, svakodnevni Show Cooking, slastičarske radionice, kreiranje vinskih lista, vođene vinske radionice, Barmen Show, kuharski humanitarni show “Poznati u kuhinji”, kao i svakodnevne roštiljade, brojne degustacije i prezentacije. (vpz.hr, gastfair.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content