Završeni radovi na kružnom toku u Zdencima: Sigurnije i jednostavnije prometovanjem središtem mjesta

Općina Zdenci realizirala je još jedan hvalevrijedan projekt koji će puno značiti, prije svega za sigurnost ljudi u prometu, a potom i vozačima pojednostaviti prometovanje kroz središte mjesta. Naime, izgrađen je novi i prvi kružni tok u središtu Zdenaca.

– Riječ je o sjecištu Kolodvorske, Ulice braće Radića i Ulice Josipa Juraja Strossmayera. Riješili smo jedan veliki problem. Vrijednost ove investicije je oko 500 tisuća kuna koji je krenuo zajedničkom suradnjom Virovitičko-podravske županije, Županijske uprave za ceste i nas kao Općine. Mještani znaju kako je ovaj dio raskršća bio dosta nepregledan i nezgodan za prometovanje i zato je ovaj potez bio iznimno važan. Prije svega nam je važna sigurnost naših sumještana, a onda i nesmetano prometovanje kroz mjesto – rekao je načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić. Projekt je pohvalio i župan VPŽ Igor Andrović za nedavnog posjeta općini Zdenci.

kružni tok zdenci 3

– Virovitičko-podravska županija će uvijek biti podrška u ovakvim vrijednim projektima. One projekte koje možemo zajedno realizirati, zajedno ćemo realizirati na dobrobit svih stanovnika cijele Općine Zdenci i ovoga kraja. Kružni tok je doista bio prijeka potreba u središtu Zdenaca i drago mije da je i taj segment sigurnosti mještana riješen – rekao je župan Andrović. Već prvi prometni tijek kroz Zdence pokazao je itekakvu vrijednost opravdanost ovoga projekta, kroz središte se prolazi bez ikakvih problema.

– Već smo ranije postavili usporivače na tom mjestu, a evo sada je sve finalizirano izgradnjom kružnog toka. Svi naši projekti usmjereni su ka dobrobiti naših sumještana i presretan kada ih uspješno realiziramo – zaključio je načelnik Durmić. (www.icv.hr, vg)

kružni tok zdenci 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content