Bliži se Uskrs i vrijeme pripreme slastica: Odaberi jednostavniju opciju i nazovi Slastičarnicu Dora, dostavljaju ih na kućni prag

Dok je slastičarskom obrtu “Horvat” ovo 14. godina rada, njegova vlasnica Slavica Horvat iza sebe ima impresivne 33 godine bavljenja slastičarstvom. Kako sama kaže, slastičarstvo, osim što je njen poziv, također je i njena ljubav i strast. Dok bi se ljubav i strast mogli nazvati tajnim sastojcima svakog dobrog kuhara i slastičara, profesionalnog ili amaterskog, sastojci koji idu u kolače i torte, izložene u atraktivnoj vitrini Slastičarnice “Dora”, čine njihove proizvode doslovce domaćima. Naime, gotovo svi sastojci dolaze upravo sa obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava ili firmi s područja Virovitice i županije.

– Orasi, lješnjaci, maline, jabuke i ostalo voće, sve je iz našeg kraja, iz Virovitice, Vukosavljevice, Rušana, Borove i Podgorja. Šećer je naravno također naš virovitički, isto kao i svježe mlijeko koje nam dovoze tri puta tjedno – ističe S. Horvat, svjesna bitnosti kvalitetnih namirnica te dodaje kako, iako čokolada kojom se koriste u izradi slastica nije “naša”, ona je prava belgijska.

U jeku pandemije koronavirusa zatvoreni su ugostiteljski objekti, a polako se bliži Uskrs i vrijeme pripreme slastica, pa vam to u cijeloj priči predstavlja dodatnu brigu. Da ne bude tako, pobrinula se Slastičarnica Dora, koja za vas ima “slatko” rješenje.

-Za vas pravimo uskrsne kolače i torte. Primamo narudžbe uz dostavu na vaša vrata. Iz ponude izdvajamo miks kolača, 2,5 kilograma po cijeni od 150 kuna, miks peciva i torte već od 120 kuna, a može i nešto po vašem izboru. Ovim putem želim vam sretan Uskrs u ime cijelog tima Slastičarnice Dora – poručuje Slavica Horvat.

Za sve dodatne informacije ili narudžbe, s povjerenjem nazovite broj mobitela 099/ 345 7267 ili broj telefona 033/ 726-642, a možete se javiti i porukom u inbox facebook stranice Caffe bar i Slastičarnica Dora.

(promo)

[g-gallery gid=”578342″] [g-gallery gid=”566139″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content