DVD Voćin održalo redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Voćin u subotu, 29. veljače, održalo je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su, osim članova DVD-a Voćin, nazočili zapovjednica Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Mateja Fras Venus, načelnik Općine Voćin Predrag Filić, te vatrogasci drugih DVD-ova i gosti.

Izvješće o radu u proteklom razdoblju i financijski izvješće, kao i plan rada i financijski plan za naredno razdoblje, članovima su podnijeli predsjednica DVD-a Vićin Matea Doner i zapovjednik Zdravko Ojkić. Najviše je govora bilo garaži, koja je izgrađena zbog donacije vozila iz austrijske pokrajine Tirol po koje voćinski vatrogasci idu u ožujku, te su upućene zahvale svim članovima i donatorima koji su pomogli u realizaciji tog projekta.

87768649 502663347062596 1607866241853161472 nZapovjednica VZ VPŽ Mateja Fras Venus uručila je uvjerenja za zvanja vatrogasca i vatrogasca I. klase, koje su u siječnju položili novi članovi. Također, Đuri Doriću uručila je diplomu za 60 godina članstva u DVD-u. Predsjednica DVD-a Voćin Matea Doner uručila je zahvalnice zaslužnima za pomoć pri izgradnji garaže.

Nazočnima su se pozdravnim riječima obratili predstavnici gostujućih DVD-ova pohvalivši rad voćinskog DVD-a, te općinski načelnik Predrag Filić koji je rekao kako će DVD Voćin i nadalje imati potporu Općine Voćin. (www.icv.hr, ADF, MD; Fotografije DVD Voćin)

[g-gallery gid=”582878″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content