Evo kako sudjelovati u online kuharskom natjecanju i osvojiti vrijedne nagrade Hrvatskog kuharskog saveza

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju izazvanu koronavirusom (COVID-19), Hrvatski kuharski savez je odgodio sva daljnja natjecanja, no ista će biti održana tijekom 2020. godine, a u skladu s poboljšanjem zdravstvene situacije u Hrvatskoj.

U cilj animacije kuhara i slastičara da prezentiraju kulinarska znanja i vještine, u ovoj novonastaloj situaciji, Hrvatski kuharski savez je pokrenuo prvi krug on-line kuharskih natjecanja #OstaniDomaIKuhaj!

Natjecanje će se provoditi u više kola, na tjednoj bazi, svaki puta s različitom temom, sve do obustave restriktivnih mjera o radu u ugostiteljskim objektima i preporuci o neizlasku iz svojih domova.

#OstaniDomaIKuhaj je individualno natjecanje u kojemu mogu sudjelovati svi kuhari bez obzira na mjesto zaposlenja, a ovotjedni zadatak je priprema glavnog jela od pilećeg batka i kokošjeg jajeta. U natjecanju sudjeluju svih kuhari i entuzijasti koji do srijede, 1. travnja do 12:00 sati dostave na e-mail HKS-a: [email protected], tri fotografije jela pripremljenog na zadanu temu te normativ i kratki opis pripremljenog jela.

U ocjenjivanju jela sudjeluje ocjenjivački sud HKS-a te ocjenjivači putem društvene mreže facebook (u omjeru 50:50), a za pobjednika natjecanja HKS je pripremio vrijedne poklon pakete.

-Ovim putem pozivamo sve kuhare i slastičare da kvalitetno provedu vrijeme u izolaciji te svojim kulinarskim kreacijama uvesele naše facebook pratitelje te naravno, osvoje i vrijedne nagrade – poručuju iz HKS-a.

Više detalja o natjecanju potražite na kuhar.hr i facebook stranici Hrvatskog kuharskog saveza.

(Hrvatski kuharski savez)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content