FOTO Održana izvještajna godišnja skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Golo Brdo

U Mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Golo Brdo, jučer (subota) je održana redovna godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Golo Brdo.

Rad skupštine započeo je himnom Republike Hrvatske, a svi prisutni minutom šutnje su odali počast svim preminulim članovima Udruge i poginulim hrvatskim braniteljima. Nakon izbora radnih tijela skupštine, podneseno je Izvješće o radu za 2019. godinu, kao i financijsko te Izvješće Nadzornog odbora.

IMG 2404 Custom

Članovi Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Golo Brdo održali su velik broj sastanaka u protekloj godini, s ciljem rješavanja svih problema s kojima su se suočavali. U suradnji s Mjesnim odborom i konjičkim klubom organizirali su tradicionalne “Male maškare” i prisustvovali na svim skupštinama drugih umirovljeničkih udruga.

-Organizirali smo razno razna druženja, između ostalog i proslavu Dana našeg mjesta – Petrovo i Pavlovo, kupanje u Opatiji za naše članove, išli smo na hodočašća u Ludbreg i Voćin te smo zajedno s Udrugom branitelja i invalida Domovinskog rata posjetili Vukovar. Moram naglasiti i poklon paketiće za naše mališane te pokon pakete za naše bolesne članove i mještane, koje smo podijelili u suradnji s Mjesnim odborom – rekao je predsjednik Udruge Josip Blažević.

Ovim putem zahvalio se i sponzorima: Gradu Virovitici i tvrtkama Flora VTC, Plin VTC, Poslovni Park VTC i Virkom te svim članovima koji su pomogli svojim materijalnim sredstvima.

IMG 2421 Custom

-Planovi za 2020. godinu zaista su veliki, a uvjeren sam da ćemo ih realizirati u potpunosti – zaključio je Blažević.

Neki od planova za 2020. godinu su: briga i skrb o starijima i nemoćnima, druženje umirovljenika, organizacija hodočašća, obilježavanje važnih datuma iz novije hrvatske povijesti, izleti i kupanja u toplicama, nabavka zimnice, oganiziranje malih maškara, izleta u prirodu i drugo.

U ime Grada Virovitice nazočnima se obratila zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek-Golinac i poželjela uspješan rad u narednom periodu te ostvarenje svih zacrtanih ciljeva u 2020. godini.

IMG 2440 Custom

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kraj spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Golom Brdu odana je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima i preminulim članovima Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Golo Brdo.

(www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”583755″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content