GLEDAJTE I UŽIVAJTE Od utorka, 24. ožujka na HRT-u sportski trenuci za pamćenje

Prethodnih dana gledatelji su poslali zahtjeve HRT-u, koji im je odlučio izaći u susret. Na drugom programu od utorka će svakodnevno emitirati snimke najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta.

Prvo će prikazati sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

-U utorak emitiramo utakmicu protiv Nigerije, u srijedu je na rasporedu snimka dvoboja s Argentincima. U četvrtak, 26. ožujka prisjetite se dvoboja Hrvatske i Islanda iz osmine finala Svjetskog prvenstva, slijedi još jedan dramatični dvoboj protiv Danaca, a vikend je rezerviran za dvoboje četvrtfinala i polufinala, utakmicu s domaćinima Rusima i infarktni dvoboj s Englezima – stoji na službenim web stranicama HRT-a.

Gledatelji će se tako moći prisjetiti i najvećih uspjeha hrvatskog sporta – osvajanja medalja na Olimpijskim igrama, Goranovog Wimbledona, nastupa Janice i Ivice Kostelić, osvajanja naslova europskog prvaka rukometaša Zagreba, legendarnoga nastupa hrvatskih košarkaša protiv Dream Teama, Ćire Blaževića i puta do francuske bronce, svjetskih i europskih naslova vaterpolista, kao i brojnih drugih trenutaka koji su ispisali bogate stranice uspjeha hrvatskog sporta.

(sport.hrt.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content