IZ DRUGIH MEDIJA Nogometaši u Bjelorusiji i ovog vikenda na travnjacima unatoč opasnosti od koronavirusa

Nogometaši u Bjelorusiji i ovaj će vikend istrčati na travnjake unatoč opasnosti od koronavirusa – piše vecernji.hr

Istina, ta država zasad nije pogođena velikim brojem zaraženih, službena statistika otkriva da ih je stotinjak, a nogometaš Nikola Antić otkrio je za novosadski Dnevnik da se medicinskog stručnjaka ovih dana igra i sam predsjednik države Aleksandar Lukašenko.

– U Bjelorusiji nema problema zbog koronavirusa. Jednostavno, kao da ne postoji. Predsjednik države Aleksandar Lukašenko izdao je priopćenje u kojemu je kazao da nitko ne može ući u zemlju ili je napustiti, ali i dodao savjet da se svako jutro popije čašica votke iz preventivnih mjera – kazao je Antić.

Antić je tome dodao da se u državi sve najnormalnije odvija, da nema apsolutno nikakvih restrikcija te da brojne nogometaše najviše brine pad dolara u odnosu na rublje, jer se to odražava na njihove honorare.

– Svjesni smo činjenice da se zaraza jako brzo može proširiti, ali trudimo se živjeti, koliko god je to moguće, neki normalan život. Premda nam nije svejedno, izvršavamo obaveze koje imamo. Živimo i treniramo u izoliranom kampu koji se nalazi u šumi i nemamo nikakvih kontakata s lokalnim stanovništvom. Nalazimo se u sobama i jedini izlasci su nam do restorana u kojem se hranimo – otkrio je Antić.

(vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content