Jedina ribarnica u gradu radi po novim uvjetima: Ribu i dalje možete kupiti kod nas, a dovozimo vam je i na kućni prag

Sukladno mjerama zaštite od novog koronavirusa Covid-19 zatvorena je Gradska tržnica Virovitica i svi objekti koji su radili unutar nje. No, Ribarnica Braca u vlasništvu supružnika Ivane i Roberta Sajdenšaf i dalje je na usluzi svojim kupcima.

– Kupci nas i dalje mogu potražiti na poznatoj adresi, samo će ovaj put na svoj red za ribu morati pričekati vani, na stražnjem ulazu u Ribarnicu. Poslužujemo kupce tako da čekaju na ribu vani, a mi je u ribarnici pripremimo, izvažemo i upakiramo. U ribarnici radimo svaki dan od 8 do 12 sati, i subotom, a od 12 do 16 sati dostavljamo kupcima robu na kućni prag. Dakle, i dalje smo na usluzi svim našim kupcima kojima od srca zahvaljujemo što i dalje kupuju naše proizvode – kaže Robert Sajdenšaf koji je o novim uvjetima poslovanja i potrebnoj potvrdi za rad saznao putem nadležnog Stožera, kojem se također zahvaljuje na strpljenju i uslužnosti.

ribarnica 1 Custom

STIŽE SVJEŽA RIBA

Zatvaranjem tržnice mnogi su se prodavači i vlasnici obiteljskih gospodarstava okrenuli upravo toj vrsti prodaje – izravnoj, s kupcima koji im dolaze na OPG ili im robu dovoze sami na vrata. Supružnici Sajdenšaf ističu kako i dalje imaju bogatu ponudu ribe za svako nepce, i svježu i zamrznutu. Iz ovotjednih zaliha u ponudi imaju svježe zamrznute oradu i brancin, pastrve i skuše. Od redovnih zamrznutih proizvoda imaju osliće bez glave, filete oslića, panirane rakove, panirane riblje štapiće, panirane lignje, lignje (očišćene i neočišćene) i panirane filete oslića. Zamrznuta pastrva je već očišćena za kupce.

promo ribarnica 2 Custom

– Danas (četvrtak) dobivamo svježe (žive) šarane, tolstobike i babuške. Cijene ostaju iste, a nastojat ćemo našim kupcima kao i do sada uvijek nuditi svježu i provjerenu ribu – kaže Robert Sajdenšaf.

Kupci ih mogu potražiti na društvenim mrežama, Facebook profilu ili im se javiti na brojeve telefona: 098/164 -7676 (Ivana), 098/217-215 (Robert).

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content