MLADE LAVICE OTVARAJU PROTIV SESVETA Što mogu kadetkinje 1234 Virovitice na državnoj završnici u Poreču bez Ivane Kirin?

Od četvrtka, 5. ožujka do nedjelje, 8. ožujka u porečkoj sportskoj dvorani Žatika odigrat će se državna rukometna završnica za kadetkinje.

Kadetkinjama 1234 Virovitice je ovo peti uzastopni nastup na završnicama. Četiri dana prije odlaska na završnicu trener Vladimir Gašparac je ostao bez svoje najubojitije igračice u kadetskoj konkurenciji Ivane Kirin, koja se ozlijedila na prvoligaškom gostovanju u Splitu, što bitno smanjuje izglede virovitičkih rukometašica za što bolji plasman na završnici.

Mlade Lavice su smještene u skupinu A. Danas u 14 sati igraju sa Sesvetama, a u 19 sati s Hotelima Makarska. Drugog dana, u petak, 6. ožujka u 10.30 je utakmica s udarnikom iz Velike Gorice, a u 19 sati s koprivničkom Podravkom. Posljednju utakmicu u skupini Virovitičanke igraju u subotu, 7. ožujka u 9,30 s Trogirom 58. U subotu popodne i nedjelju se igraju utakmice za poredak.

Na kadetsku završnicu su otputovale: Paula i Lana Ištvanović, Laura Oršulić, Lukrecia Veršec, Lea Zupčić, Elena Bardić, Nadia Dujmović, Ana Blažev, Marija Medved, Tea Strusa, Klara Crnoja, Karla Tumpić, Nea Kovač, Iva Đukić, Anja Šantić i Laura Divković.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content