NOVI-STARI PREDSJEDNIK VLADO PAURIĆ Održan 7. Izvještajno-izborni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranka Virovitica

Danas (subota) je u prostorijama Nogometnog kluba Virovitica održan 7. Izvještajno-izborni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – podružnice Virovitičko- podravske županije, ogranak Virovitica.

Sukladno statutu i poslovniku o radu, za pravovaljano održavanje Sabora izabrano je Radno predsjedništvo. Za predsjednika Radnog predsjedništva izabran je predsjednik Kordinacije braniteljskih udruga grada Virovitice Zvonko Kožnjak. Za prvog člana izabran je član Središnjeg odbora Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranka Virovitica Mirko Vujić, dok je za drugog člana odabran dopredsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata kluba Pitomača Ivan Kos.

89532701 3077092255683564 5992669552012427264 n

Nakon iznošenja dnevnog reda od strane predsjednika Radnog predsjedništva Zvonka Kožnjaka, podneseno je izvješće verifikacijskog povjerenstva, financijsko izvješće te izvješće o radu Udruge u kojem su bile naglašene provedene aktivnosti tijekom protekle, ali i ove godine. Izvješće je podnio predsjednik Udruge Vlado Paurić, a tu je priliku iskoristio i za zahvalu donatorima, Virovitičko-podravskoj županiji, Gradu Virovitici i partnerskim tvrtkama te je izrazio zadovoljstvo suradnjom s Udrugom dragovoljaca i veterana Republike Hrvatske, braniteljskim udrugama grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije, kao i sa udrugama grada Grubišno Polje.

Nakon izvješća predsjednika Suda časti Željka Terija, kao i opširnog izvješća predsjednika Nadzornog odbora Rudolfa Brijačka, prihvaćanjem Statuta i svih izvješća na red je došlo razrješavanje svih dosadašnjih tijela udruge i izbor za sastav novog Radnog predsjedništva.

89381406 1058257607886006 1328760738470166528 n

Tijekom naredne četiri godine funkciju predsjednika Udruge veterana i dragovoljaca Domovinskog rata ogranak Virovitica, kao i do sada, obavljat će Vlado Paurić. Za podpredsjednike su izabrani Franjo Štrok i Mirko Vujić, dok je za tajnika Udruge odabran Željko Domjanić.

Na Saboru su kao predstavnici Grada, odnosno Županije, prisustvovali gradonačelnik Ivica Kirin te zamjenik župana Darko Žužak. Između ostalih, nazočili su i predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš i predsjednik Udruge HVIDRA Virovitica Mirko Poljanac. Kao predsjednica Udruge udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata prisustvovala je Melita Harmund te umirovljeni hrvatski general Đuro Dečak i drugi uvaženi gosti.

(www.icv.hr, mr, foto: M. Rajnović)

[g-gallery gid=”583622″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content