OBAVIJEST Svi radovi vezani uz obnovu željezničke pruge i pružnih prijelaza trenutno se obustavljaju

Grad Virovitica, putem Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo, izdaje obavijest da se zbog izvođenja građevinskih radova uvodi privremena regulacija prometa na sljedećoj lokaciji:

  • u vremenskom razdoblju od utorka 17. ožujka od 7,00 h do najkasnije 30. svibnja 2020. godine radi izvođenja radova na rekonstrukciji raskrižja Vukovarske i Bilogorske ulice s Ulicom zbora narodne garde, potrebno je poštivati privremenu prometnu regulaciju zatvaranja redovnog prometa na dijelu Ulice Ljudevita Gaja od tog raskrižja prema centru do ulaza u Tvin, kao i od tog raskrižja prema jugu do Ulaza u Ulicu Vatroslava Lisinskog.

Pozivamo sve sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje postavljene privremene prometne regulacije, te korištenje obilaznih pravaca na koje će biti usmjeravani na glavnim raskrižjima preusmjeravanja prometa.

Svi radovi vezani uz obnovu željezničke pruge i pružnih prijelaza trenutno se obustavljaju zbog nemogućnosti dolaska izvođača radova iz Austrije.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content