ORAHOVČANI PUTUJU U KRIŽEVCE Na krilima sjajne partije protiv Varteksa i visoke pobjede u Županijskom kupu Papuk na noge Radniku

Nogometaši orahovačkog Papuka odigrali su utakmicu 15. prvenstvenog kola 3. HNL Sjever proteklog vikenda na svom terenu ugostivši pretendenta za sami vrh prvenstvene ljestvice, momčad varaždinskog Varteksa i remizirali 1:1. Dobar je to početak za Orahovčane u proljetnom dijelu prvenstva.

NAKON VISOKE POBJEDE U 3. KOLU ŽUPANIJSKOG KUPA SLIJEDI TEŠKO GOSTOVANJE

Papuk je kroz tjedan u sklopu Županijskog nogometnog kupa bio uvjerljiv u Bakiću kontra domaće Mladosti utrpavši joj čak 11 komada, a sada slijedi pravi ispit, gostovanje u Križevcima.

– Čeka nas teška utakmica s jakim protivnikom koji pripada samom vrhu prvenstvene ljestvice. U kupu sam pokušao odmoriti neke igrače, a ako sve bude u redu, vratit će se i ozlijeđeni Špoljarić i Krsnik. Ako budemo kompletni i uz pristup kao protiv Varteksa, možemo računati na pozitivan rezultat – zaključio je Mađarić.

Uoči gostovanja kod križevačkog Radnika oglasio se i strijelac eurogola protiv Varteksa Borna Mimić.

– Djelujemo jako dobro, tjelesno smo spremni za parirati svakome i treba nam samo ono malo sportske sreće da se sve poklopi. Nadam se da će to biti upravo u Križevcima – zaključio je Mimić.

Utakmica 16. kola na Gradskom stadionu u Križevcima igra se u subotu, 7. ožujka u 15.30 sati.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content