Predavanje o putopisu „Projekt tri kotača sreće, Sjedinjene Američke Države“

Knjižnica i čitaonica Pitomača poziva sve zainteresirane da dođu u srijedu, 11. ožujka s početkom u 18:00 sati u Knjižnicu i čitaonicu Pitomača na predavanje o putopisu „Projekt tri kotača sreće, Sjedinjene Američke Države“ koje će održati Zdenko Nađ.

Projekt tri kotača sreće započeo je 2018. godine s ciljem putovanja kroz sve dijelove svijeta na ležećem triciklu. Nakon uspješno odvožene biciklističke ture kroz Sjedinjene Američke Države iste te godine, Zdenko je u tri mjeseca i s 5500 kilometara u nogama, spojio zapadnu i istočnu obalu, San Francisca i New Yorka, i ovim putopisnim predavanjem opisati će vlastiti doživljaj te ogromne države.

Jesu li Amerikanci pretila nacija s cijelim arsenalom oružja u vlastitom domu? Kakav je osjećaj u pustinjama Utahe ostati bez vode? Oduzimaju li američki nacionalni parkovi dah? Kamo idemo i zašto na pogrešnom skretanju susrećemo prave ljude koji nas usmjere dalje? Koje su granice naših fizičkih i psihičkih mogućnosti i što znači osjetiti istinsku slobodu? … Samo su neka od mnogobrojnih pitanja. Priče s putovanja upotpunjene su jedinstvenim slikama i video materijalom. (pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content