Priopćenje za javnost Pogrebnog centra Lira: Ne reklamiramo se jumbo plakatima

Jumbo plakat s reklamom na kojem se reklamira salon pogrebne opreme u centru Virovitice (adresa S. Vraza 24, iza crkve) nije postavio LIRA POGREBNI CENTAR Obrt za pogrebne usluge Vl. Mario Kolarević već se radi o reklami trgovačkog društva FLORA VTC d.o.o. kojeg su osnivači jedinice lokalne samouprave i to Grad Virovitica, Općina Gradina, Općina Lukač, Općina Suhopolje te Općina Spišić Bukovica, iako na predmetnom jumbo plakatu iz nepoznatog razloga nije istaknuta tvrtka tog trgovačkog društva.

Od trenutka postavljanja predmetnog jumbo plakata i reklame LIRA POGREBNI CENTAR Obrt za pogrebne usluge Vl. Mario Kolarević svakodnevno trpi oštećenje poslovnog ugleda, a budući da je jumbo plakat lociran u neposrednoj blizini poslovnog prostora LIRA POGREBNOG CENTRA. Svakodnevno zaprimamo telefonske pozive uznemirenih i nezadovoljnih građana uz mnogobrojne i uvredljive komentare kako je navodno LIRA POGREBNI CENTAR postavio jumbo plakat s neprimjerenim i „morbidnim“ fotografijama pogrebne opreme čime da se uznemiruje javnost zbog čega se predmetna reklama negativno odražava na poslovni ugled i poslovnu politiku LIRA POGREBNOG CENTRA. Također su negativni komentari prisutni svakodnevno na društvenim mrežema na kojima se također neosnovano dovodi u svezu predmetni jmbo plakat i reklamu s LIRA POGREBNIM CENTROM.

LIRA POGREBNI CENTAR pri objavljivanju svojih poslovnih reklama uvijek vodi računa da reklame budu primjerene okolini gdje su postavljene te jasno ističe svoju tvrtku za razliku od ove reklame gdje je to nepravedno izostavljeno zbog čega je nanesena šteta poslovnom ugledu LIRA POGREBNOG CENTRA. LIRA POGREBNI CENTAR pri objavi svojih reklama uvijek vodi računa da se reklamama ne uznemiruje mir građana.

Ovom prilikom želimo ispraviti pogrešni zaključak građana da se radi o reklami LIRA POGREBNOG CENTRA te želimo građane informirati kako se radi o reklami trgovačkog društva FLORA VTC d.o.o. pa se je radi bilo kakvih zahvata na predmetnoj neprimjerenoj reklami potrebno obratiti tom trgovačkom društvu, upravi istog ili osnivačima. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content