RUKOMETNE LIGE Pobjede rukometašica Pitomače te rukometaša Slatine i Orahovice

Naši rukometni ligaši proteklog su vikenda nastavili s uspješnim igrama.

Rukometašice Pitomače su u 16. kolu 2. lige Sjever gostovale kod druge ekipe prvoligaša Bjelovara i došle do dva boda pobjedom 39:33. Od prve minute utakmice u Bjelovaru Pitomačanke su bile u prednosti i sigurno su došle do dva nova boda. Ekipu su u napadu predvodile Nina Ferić i Tamara Štefanec, dok je na vratima bila sigurna Iva Blažević, koja je obranila dva sedmerca. Tom pobjedom s 23 osvojena boda na trećem mjestu na tablici imaju isto bodova kao drugoplasirana Podravka II Lino.

Pitomača: Iva Blažević, Leticia Krstanović, Erin Pintarić, Nina Ferić 10 (3), Valentina Šanteković 6 (3), Tamara Štefanec 6 (1), Antonela Brlas 1, Andrea Matić 6, Marija Roberta Magić 3, Maja Biuk, Lana Brkić 2, Dora Šandrovčan 1 i Vita Domjan 4. Trenerica: Sanja Šandrovčan.

Sedmerci: 7 (7)

Isključenja: 6 minuta (Ferić, Štefanec i Šandrovčan sve po dvije minute).

Vodeća momčad 2. lige Istok Slatina u 13. kolu na svom terenu bila je bolja od Borova rezultatom 31:24 i time zadržala prvu poziciju na tablici.

Rukometaši Orahovice na svom terenu u 18. kolu 3. lige Istok pobijedili su Mladost iz Donjeg Miholjca 36:22 i s 27 bodova dijele drugo mjesto s Lipom iz Pakraca.

Rukometašice Orahovice poražene su 35:15 u 10. kolu 3. lige Istok na gostovanju u Cerni od Multinorma.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content