Slatinska banka poslala obavijest svojim klijentima

Slatinska banka poslala je obavijest svojim klijentima. Obavijest prenosimo u cijelosti:

“Poštovani klijenti,

Obavještavamo vas da je Slatinska banka d.d. pripremila nekoliko mjera u cilju prevencije širenja korona virusa, ali i mjere koje uvelike utječu na kontinuitet rada poslovanja s građanstvom te im olakšava prilagodbu situaciji.

Jedna od mjera jest ukidanje naknada za podizanje gotovine debitnim karticama na bankomatima drugih banaka. Stoga, upućujemo građane da za gotovinu koriste bankomate.

Isto tako, preporučujemo da se transakcije obavljaju putem on-line bankarstva: mobilnog i/ili internet bankarstva. One koji još nemaju te usluge, pozivamo da ih ugovore,  a do 30.6. za prva tri mjeseca korištenja ne obračunavamo mjesečnu naknadu.

Zbog provođenja mjera prevencije širenja korona virusa, naše poslovnice će od petka 20. ožujka raditi skraćeno od 9:00 do 13:00 sati, a poslovnica Pitomača do daljnjeg ne radi.

U slučaju neophodnosti dolaska u poslovnicu zbog obavljanja neke složenije transakcije ili usluge, uvažite preporuke nadležnih zdravstvenih službi i naputaka u samoj poslovnici. Na red pričekajte na sigurnoj udaljenosti od drugih osoba u razmaku od najmanje 2m, kako biste i sami doprinijeli zaštiti svojeg zdravlja i zdravlja svih ostalih.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Vaša Slatinska banka”

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content