Športsko-ribolovni klub “Smuđ” Križnica održao izvještajno-izbornu skupštinu: Davor Crlenjak i dalje predsjednik

Proteklog vikenda u prostorijama NK Pitomača održana je izvještajno-izborna skupština Športsko ribolovnog kluba “Smuđ” Križnica. Tom prilikom predsjednik društva Davor Crlenjak pozdravio je sve članove i goste među kojima su bili predsjednik ribolovnog saveza Hrvatske Vladimir Sever, predsjednik općinske ribolovne zajednice Darko Tkalčec, predstavnike klubova Križnica, Šaran, Greda, Sveta Marija. Na skupštini se raspravljalo o izvješću o radu ŠRK “Smuđ” Križnica, o sportskim aktivnostima i materijalno-financijskom poslovanju u 2019. godini, također predložen je i usvojen program rada i financijski plan za 2020. godinu.

Izvješće o radu iznio je predsjednik kluba Davor Crlenjak. Iznio je da su u proljeće krenuli s radnom akcijom gdje su očistili i pokosili područje Grabe. Tijekom ljeta na Grabi su, uz pomoć klubova iz cijele zajednice, sagradili nadstrešnicu. Započeli su ravnanje puta prema Grabi kojeg će ove godine dovršiti. U svibnju nastupili su na županijskom kupu u Slatini u tri kategorije, kadeti, juniori i seniori. Kadeti su osvojili 4. mjesto, dok su juniori i seniori i bili malo uspješniji te se plasirali na natjecanje sedme zone koje se održalo na jezeru Skresovi u Garešnici.

IMG 4298

Tamo su juniori osvojili 1. mjesto te se plasirali na završnicu kupa Hrvatske, dok su seniori bili malo lošiji pa se nisu uspjeli plasirati na završnicu. Nastupali su na raznim manifestacijama, kuhanju fiša i pečenju ribe u Pitomači, Zdencima, Virju, Svetoj Mariji. Održali su klupsko natjecanje gdje su se odazvali članovi iz cijele zajednice, a najviše su se obradovali kadetima kojih svake godine ima sve više te im je u cilju i dalje raditi s djecom te stvarati nove generacije ribiča. Održana je i štukijada koja svake godine bilježi sve veći porast natjecatelja.

Zahvalio je svima koji su pomogli u organizaciji štukijade, sponzorima koji su poklonima nagradili natjecatelje. Također zahvalio se svima koji su pomogli u radu kluba te se posebno zahvalio dr. Radovanu Galeševu na novčanoj pomoći klubu te općini i zajednici koji su pomagali kad god je trebalo.

Na skupštini za predsjednika kluba ponovo je izabran Davor Crlenjak, dopredsjednika Zvonko Kralj, za članove upravnog odbora izabrani su: Alen Begović, Luka Crlenjak, Zdravko Kovač, Mladen Rakarić, Stjepan Kolar. Za članove nadzornog odbora izabrani su: Mladen Perković, dr. Radovan Galešev, Ivica Kovač.

Na kraju skupštine slijedilo je druženje uz domjenak koji su pripremili članovi kluba.

(www.icv.hr, ib, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”584150″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content