Teška prometna nesreća u Kozicama: Više osoba ozlijeđeno

U slatinskom prigradskom naselju Kozice danas (nedjelja) se nešto poslije 9 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj je više osoba ozlijeđeno.

Kako neslužbeno doznajemo, na zavoju kod trgovine u Kozicama došlo je do direktnog sudara dva osobna automobila. U automobilu marke VW Golf slatinskih registarskih oznaka koji se kretao u smjeru Nove Bukovice bile su dvije osobe, dok su se u automobilu marke Fiat Punto riječkih registarskih oznaka koji se kretao prema Slatini nalazile tri osobe. Svih pet osoba je zadobilo ozlijede te su prebačene vozilima Hitne medicinske službe u OB Virovitica.

Dok ovo javljamo, promet na tom dijelu prometnice je zatvoren te se odvija okolnim putevima. Također, u tijeku je očevid od strane policijskih službenika Policijske postaje Slatina poslije kojeg će se znati više o uzrocima ove prometne nesreće. Uz djelatnike Hitne medicinske službe i policijskih službenika, na mjesto događaja došli su i vatrogasci JVP Slatina koji su pomogli pri izvlačenju ozlijeđenih iz vozila. (www.icv.hr, adf)

90527510 2795800493869159 8357822730984226816 n
Foto: R. Turkalj

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content