VIDRA i Poduzetnički inkubator VPŽ besplatno će izrađivati poslovne planove za Zahtjev za ESIF zajam za obrtna sredstva

VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije kao regionalni koordinator zadužena je za ravnomjerni regionalni razvoj, ali i za pružanje stručne i savjetodavne pomoći svim potencijalnim korisnicima, gospodarstvenicima, poduzetnicima… Tako će djelatnici VIDRA i Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, u vrijeme pandemije korona virusa, sve svoje usluge pisanja poslovnih planova i investicijskih studija prema HAMAG Bicro-u i HBOR-u, a vezano za ESIF zajam za obrtna sredstva, raditi potpuno besplatno. Tako će se poduzetnicima omogućiti, bez dodatnih troškova, pristup jeftinom kapitalu za likvidnost.

ESIF zajam za obrtna sredstva jedan je od mjere pomoći gospodarstvu povezanih s učincima pandemije COVID 19 kojom se želi održati likvidnost mikro i malih poduzetnika. Zahtjev se podnosi HAMAG-BICRO-u putem online platforme. Besplatnom pomoći kod izrade Poslovnih planova za prijavu poduzetnika i Virovitičko podravska županija će utjecati na poboljšanje likvidnosti poduzetnika.

Najava Vlade RH je otvaranje kreditne linije u HAMAG Bicro-u u vrijeme trajanja pandemije korona virusa, a na ovaj način će i VIDRA te Poduzetnički inkubator biti poduzetnicima i gospodarstvenicima na usluzi. (vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content