Virovitičanka Nika Dragičević osvojila Otvoreno prvenstvo Didona protiv Anje Janković u finalu s glatkih 2:0 u setovima

Proteklog vikenda na teniskim terenima virovitičke hale Viroexpo u organizaciji Tenis kluba Didon i Hrvatskog teniskog saveza održan je teniski turnir 4. ranga za dječake i djevojčice do 12 godina starosti.

Na turniru su nastupile članice TK Didon Virovitica Nika Dragičević, Ema Šantić i Lucija Podravac, koje su ujedno predstavljale grad Viroviticu i Virovitičko-podravsku županiju. Sjajna je bila Nika Dragičević koja je pokazala odličan tenis na visokoj razini te se plasirala u finale turnira. U finalu je igrala protiv tenisačice iz TK Bosutsko Anje Janković, koju je pobijedila rezultatom 6:4, 6:0 te osvojila turnir u svom gradu.

-Nika je pokazala veliki napredak u svojoj igri i osvajanjem ovog turnira podigla je svoje samopouzdanje koje će joj biti samo veliki plus na sljedećim turnirima koji dolaze – poručuje njezin trener Dražen Lovreković, jer za dva tjedna Nika će nastupiti na europskom turniru 1. ranga koji će se održati u Vrsaru.

Lucija Podravac igra sve bolje i bolje a to je i pokazala plasiravši se u polufinale turnira. Ema Šantić igrala je odlično u četvrtfinalu turnira u kojem je izgubila od finalistice Anje Janković. Kod dječaka najbolji je bio Ivan Dumbović iz TK Viži, koji je u finalu pobijedio svog klupskog kolegu Dasara Ymerija.

(TK Didon)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content