Virovitičko-podravska županija bez koronavirusa: Svi testovi su negativni

Virovitičko-podravska županija i dalje nema pozitivnih na koronavirus, objavila je to VPŽ na na Facebook-u. I dalje smo jedina županija u kojoj koronavirus još nije detektiran.

– Epidemiološko stanje na području Virovitičko-podravske županije je povoljno, nema pozitivnih na koronavirus, kažu u Stožeru civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Do sada je analizirano 32 uzorka… Svi su bili negativni. Zahvaljujemo svima koji bdiju nad svima nama 24 sata. Izdržimo da bi živjeli… #ostanidoma – poručili su.

Neka nam ova informacija bude poticaj da još upornije nastavimo s pridržavanjem mjera zaštite. Ne dopustite da vas pojedinci koji ovo sve ne shvaćaju ozbiljno obeshrabre.

Pitanje je dana kada će virus doći do nas, ali ako i dalje ostajemo doma i kretanje po gradu smanjimo na minimum, što uključuje odlazak na posao, do trgovine i slično, možemo ga kontrolirati i ne dopustiti mu da se nekontrolirano proširi.

Apelirajte na svoje starije da ostanu kod kuće. Oni su najugroženiji i to moraju shvatiti. Za njih bi trgovine i trgovački centri trebali biti posljednji na umu. Za sve što im treba imaju nas mlade, a na raspolaganju su im i volonteri Crvenog križa.

Znamo da će koronavirus doći, ali ne dopustimo da zbog njega nekoga zauvijek izgubimo… Ostanite jaki, čuvajte sebe i svoje najmilije.

Epidemiološka stanje na području Virovitičko-podravske županije je povoljno, nema pozitivnih na korona virus, kažu u…

Objavljuje Virovitičko-podravska županijaPonedjeljak, 30. ožujka 2020.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content