WHITE STONESI PRIPREMAJU BAKLJADU Virovitica ovog vikenda u Varaždin na noge Varteksu, Suvajac se oporavio, u sastavu ponovno Horaček, Kovač i Pipić

Na Sportskom centru Vegeška, u taboru virovitičkih “narančasto-crnih” vidaju se rane nakon uvodnog domaćeg poraza od Poleta iz Svetog Martina na Muri u 3. HNL Sjever.

Izvan stroja, što se tiče ovotjednih treninga bio je iskusni Nikola Suvajac, koji je u protekloj utakmici dobio udarac u oko, zbog čega je završio u bolnici. Do subote i gostovanja u Varaždinu kod Varteksa potpuno će se oporaviti i predvoditi igru svoje momčadi.

– Najteže je izgubiti kada primiš golove iz dvaju kaznenih udaraca, a sudac ih je dosudio i to se više ne može promijeniti. Mene su gosti razočarali. Do drugog gola, kada smo se otvorili, oni nisu napravili pravu priliku za gol. S druge strane, dvije-tri svoje šanse nismo znali iskoristiti – žali za propuštenim protiv Poleta trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

U subotu putujete u Varaždin kod Varteksa, koji se jesenas osladio bodovima u Virovitici. Možete li ih iznenaditi?

– Pružimo li igru kao s Poletom u prvom dijelu utakmice siguran sam da se možemo s gostovanja vratiti s bodovima. U subotu ćemo biti kompletniji, jer nam se vraćaju kartonirani igrači, čime ćemo biti puno jači. Nemamo novih kažnjenih igrača, jer nitko nije zaradio treći žuti karton. Sada se trebamo izboriti za što bolju poziciju u doigravanju – zaključio je trener Vučeta.

– U seriji smo utakmica s jačim suparnicima u kojima se možemo izboriti za doigravanje za prvaka. Na nama je da se dokažemo – dobacio je Nikola Suvajac, koji je sa strane promatrao žestoki trening svojih suigrača.

Najveća prijetnja Virovitičanima bit će iskusni Varteksov veznjak Tihomir Šoštarić, ujedno i vodeći strijelac lige s 15 golova. U proteklom je kolu uspio zabiti vodeći pogodak protiv Papuka na gostovanju u Orahovici, iako je bio pod posebnim povećalom domaće obrane i stratega Stjepana Mađarića. Gostovanje Virovitičana u Varaždinu bit će dodatno otežano činjenicom da domaći navijači White Stonesi slave tridesetu godišnjicu svog djelovanja.

-U ovoj utakmicu naši najvjerniji White Stonesi proslavit će tridesetu godišnjicu svoga djelovanja. Prošlotjednom brojnom i glasnom podrškom u Orahovici te ovotjednom bakljadom na obljetnicu osnutka, najavili su veliku i brojnu podršku koja Bumbare očekuje u subotu – stoji na službenoj facebook stranici Nogometnog kluba Varteks.

Utakmica u Varaždinu na stadionu KUNC Sloboda igra se u subotu, 7. ožujka u 15.30 sati.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content