ZBOG ZAŠTITE GRAĐANA I LAKŠE KONTROLE Zatvoren promet na izlazu iz Jasenaša prema općini Đulovac

Nastavno na Odluku Županijskog Stožera civilne zaštite o privremenom zatvaranju prometa na dionicama županijskih i lokalnih cesta koje graniče sa susjednim županijama, Grad Virovitica zatvara promet na izlazu iz Jasenaša prema Općini Đulovac – stoji na službenim stranicama Grada.

Grad Virovitica na svojem području ima dvije takve prometnice (državna cesta D5 (prema Kutini) gdje kontrolu vrše policijski službenici te spomenuta prometnica Milanovac-Jasenaš gdje je za kontrolu zadužen Stožer civilne zaštite Grada Virovitice. Isti je osigurao dežurstva operativnih snaga Grada Virovitice i gradskih tvrtki (Poslovni park, Flora i Virkom) kroz 24-satno dežurstvo. Svrha je zabrane prometovanja zaštita građana Virovitice. Načelnik Stožera civilne zaštite Damir Marenić pojašnjava kako se promet preusmjerava na državne ceste gdje se vrši kontrola putem policijskih službenika.

– Policijski službenici imaju uvid u bazu osoba kojima je izrečena mjera samoizolacije, što čini razlog zatvaranja prometnice u Jasenašu i preusmjeravanja na prometnice gdje se vrši kontrola policije. Time štitimo naše građane i radimo na sprječavanju mogućeg širenja koronavirusa. Molimo sve, koji su do sada koristili ovaj pravac, za razumijevanje i korištenje alternativnog izlaza iz grada Virovitce – ističe Marenić.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content