Donacija drva za ogrjev stanovnicima općine Čađavica

Proteklih je dana desetero obitelji sa područja općine Čađavica ugodno iznenadila vrijedna donacija ogrjevnog drveta. Naime, Uprava dobra „Nikolaus Peter Grof Draskovich“, u suradnji sa Hrvatskim šumama-Šumarijom Slatina obratila se Općini Čađavica u prosincu 2019. godine u želji doniranja 10 najpotrebitijih obitelji u općini Čađavica sa po 10m3 drva izrađenih na njihovom šumoposjedu na području općine Čađavica.

Poglavarstvo Općine Čađavica vrlo je rado ustupilo popis desetero obitelji u općini Čađavica za koje se smatralo da su im drva najpotrebnija.

– Velik broj stanovnika općine slabijeg imovinskog stanja koristi drvo kao ogrjev te im to stvara velike troškove unutar kućnog budžeta, pa je nesumnjivo da će ovim obiteljima ova donacija olakšati svakodnevnicu i pružiti sigurnost da će i sljedeće zime imati topao obiteljski dom. Vrlo sam zahvalna svima koji su sudjelovali u ovome i ovakva donacija mi mnogo znači – rekla je Božica Bajić, koja je bila jedna od onih kojima su donirana drva. (www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content