FOTO Dok igrači Bratstva treniraju individualno, na stadionu Školski vrt obnovljen je travnjak i uređen pomoćni teren

Prestankom nogometnih aktivnosti, treninga i utakmica zbog pandemije koronavirusa, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju nisu stale baš sve aktivnosti.

Krenula je obnova travnjaka na glavnom terenu i završetak radova na pomoćnom terenu dimenzija 60 x 40 metara. Ovih dana tereni izgledaju kako se zna reći “ravni kao stol, zeleni kao bor”.

Travnjaci se redovito kose i navodnjavaju. Sigurno bi brojni prvoligaški klubovi pozavidjeli na kvaliteti terena. Idućih dana u planu je postavljanje rasvjete na pomoćni teren i time bi se stekli odlični uvjeti za treniranje seniorske momčadi županijskog prvoligaša Bratstva i svih selekcija Škole nogometa općine Lukač, koja za treninge i utakmice koristi terene stadiona Školski vrt.

IMG 3337 Custom

Radove na održavanu nogometnih terena u Gornjem Bazju obišao je predsjednik Županijskog nogometnog saveza i načelnik općine Lukač Đuro Bukvić.

-Potičemo obnovu sportskih terena na području naše općine. Završeni su radovi na nogometnom igralištu u Turanovcu, sportskom kompleksu u Kapela Dvoru, koji će biti otvoren čim nam epidemiološke prilike dozvole, a pri kraju su radovi na stadionu u Gornjem Bazju, dok se upravo izvodi energetska obnova zgrade općine Lukač u čijem se sastavu nalaze i prostorije Nogometnog kluba Lukač 05. Puno boljim uvjetima želimo što više mladih naše općine privući na sportske terene – tom prilikom nam je izjavio Bukvić.

IMG 3297 Custom

Seniorska momčad Bratstva nije prestala s trenažnim procesom. Po uputama trenera Elvisa Vinaka vježba se individualno, uz strogo pridržavanje mjera epidemiološke zaštite.

-Moji igrači se pripremaju kao da će se nastaviti prvenstveno natjecanje. Ako do toga ne dođe lakše ćemo ući u pripreme za iduću sezonu – zaključio je ambiciozni trener Elvis Vinak.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”588226″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content