FOTO Pogledajte kako novi trg između OŠ Vladimir Nazor i Učeničkog doma Virovitica izgleda noću

Prije nekoliko dana smo pisali o završetku radova na izgradnji novog trga između Osnovne škole Vladimir Nazor i Učeničkog doma Virovitica, a koji će služiti kao pristup dvorani te mjesto za okupljanje i razonodu djece. Ukupna vrijednost cijele investicije, zgrade škole, trodijelne školske sportske dvorane i trga je više od 83 milijuna kuna.

Naime, trima odgojno-obrazovnim ustanovama oko trga, Osnovnoj školi V. Nazor, novom COOR-u i Učeničkom domu, gravitira oko 1.000 djece te će tako trg biti odlično mjesto za odmor, igru, šetnju i druženje, ali najvažnije, udaljit će djecu od prometnice, naglasio je virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

MG 7736Radove na električnim instalacijama izvela je domaća tvrtka Gato Automatika, a građani koji ovdje dođu i prošeću, danju pa i noću, uvjerit će se da je riječ o jednom prekrasnom kompleksu, tako da očekujem kako će upravo novi trg biti i novo mjesto okupljanja naših Virovitičana. Svi skupa jedva čekamo da se situacija vezana uz koronavirus završi i da se djeca vrate u dvoranu i školske klupe te da život nastavi teći normalnim tokom – zaključio je gradonačelnik Kirin.

Pogledajte kako novi trg izgleda u sumrak… (www.icv.hr, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”586877″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content