FOTO Približavaju se kraju radovi na izgradnji novog dječjeg vrtića u virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ

Bliže se kraju radovi na izgradnji novog dječjeg vrtića u virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ, što raduje sve mještane. Jedan je to od 11 dječjih vrtića na području Virovitičko-podravske županije koji se gradi zahvaljujući bespovratnim sredstvima Ministarstva poljoprivrede.

Ovim projektom bit će osigurana bolja infrastruktura i potrebna oprema za odvijanje predškolskog odgoja u naselju Sveti Đurađ i okolnih ruralnih naselja. Realizacija ovog važnog projekta donosi dugoročnu korist za zajednicu. Provođenjem redovitog cjelodnevnog odgoja u vrtiću uspostavit će se bolji odgoj i naobrazba djece iz ruralnih područja, čime će se osigurati njihovo lakše uključivanje u program osnovne škole.

vrtic djuradj 3

Zadovoljan je i Ivan Ćavarušić, predsjednik Mjesnog odbora Sveti Đurađ, naglašavajući kako je ovo spas za sve one roditelje koji nemaju bake, djedove ni druge članove obitelji, a koji zaposlenim supružnicima mogu pomoći u čuvanju djece. Osim za njih, novi vrtić važan je za cijelu zajednicu, naglašava.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”587204″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content